Makelaar Terheijden

Om succesvol uw woning te verkopen is het verstandig de hulp in te schakelen van een makelaar. Sweep Makelaardij is actief in Terheijden en helpt u graag. Voordat u uw woning in Terheijden gaat verkopen is het belangrijk de waarde van uw woning te weten. Ook dit kunnen we voor u verzorgen. Er kan gekozen worden voor een taxatierapport. Dit is noodzakelijk voor het aanvragen van een hypotheek. Wilt u alleen de waarde van uw woning weten? Dan kunt u kiezen voor een gratis waardebepaling van de woning. Hierbij wordt er een schatting gegeven van de marktwaarde van de woning.
 Hulp van een makelaar in Terheijden

Wanneer u van plan bent de woning in Terheijden te verkopen met behulp van de makelaar wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Tijden dit gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt en de verkoopprijs besproken. Ook wordt er samen met u gekeken naar de huidige markt. Hierna wordt er een vrijblijvende verkoopofferte gemaakt. In overleg met u wordt er een marketing-/verkoopplan opgesteld. Op deze manier heeft u een goed beeld wat u kunt verwachten van de verkoop. 

Sweep Makelaardij zorgt voor een goede presentatie van de woning. Er worden professionele foto’s gemaakt, eventueel met behulp van een woningstyliste. De foto’s worden gebruikt in de brochure van de woning en op internet. Wij zorgen ervoor dat de woning vindbaar is op Funda.nl en uiteraard op onze eigen kanalen. Hiernaast is het mogelijk een tuin- of raambord te plaatsen om extra op te vallen in de buurt.
 

Oprechte aandacht voor u

Bij Sweep Makelaardij vinden we oprechte aandacht voor onze klanten ontzettend belangrijk. Het huis verkopen is iets wat u waarschijnlijk niet vaak doet. Daarom is het goed om te weten dat wij hier wél veel ervaring mee hebben. We staan u hier dan ook graag in bij. Of het nu gaat om de taxatie van uw woning of de financiering: op elk vlak bieden wij u professionele hulp. Onderhandelingen met een koper? Ook daarin staan wij u bij!
 

Verkoop makelaar Terheijden

Alleen de woning op internet aanbieden vinden we bij Sweep Makelaardij niet voldoende. Doordat we als makelaar beschikken over verschillende bestanden met vrijblijvende zoekers bieden we de woning ook bij deze groep aan. Daarnaast wordt er met professionele marktpartijen gekeken naar nieuwe markten waar uw woning kan worden aangeboden. Tijdens het verkoopproces houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. We houden de gang van zaken goed in de gaten en passen de verkooptactieken hierop aan. Hierdoor kunnen we een succesvolle verkoop realiseren.
 

Neem gerust contact met ons op

Wilt u uw huis verkopen en zoekt u naar een makelaar in Terheijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.