Makelaar Oosterhout

Een woning in Oosterhout verkopen is een serieuze aangelegenheid. Een makelaar helpt u met zaken waar u zelf geen weet van heeft. Sweep Makelaardij ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces. Moet de woning nog getaxeerd worden? Dat is geen probleem. We maken een professioneel taxatierapport. Hierin wordt duidelijk zichtbaar hoeveel de woning op dit moment waard is.
 

Verkoop makelaar Oosterhout

Tijdens het kennismakingsgesprek bij de makelaar in Oosterhout wordt de verkoopprijs besproken en een plan van aanpak opgesteld. We horen graag wat uw wensen zijn met betrekking tot de verkoop van uw woning. Hierna wordt een vrijblijvende verkoopofferte voorgelegd. In overleg met u wordt er een verkoop- en marketingplan gemaakt. Hierna kan de verkoop beginnen.


 


Hulp van een makelaar in Oosterhout

Een goede presentatie van de woning is zeer belangrijk. Wanneer de woning niet goed overkomt zal de verkoop bemoeilijkt worden. Sweep Makelaardij zorgt voor een goede presentatie. Er wordt een professionele verkoopbrochure gemaakt. Hierin wordt de woning optimaal vertoont door middel van goede foto’s en een duidelijke plattegrond.
 
Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de verkoop van een woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning op internet goed vindbaar is. De woning wordt getoond op Funda.nl en ons eigen woningaanbod. U kunt daarnaast kiezen een raam- of tuinbord te plaatsen om de verkoop te bevorderen.
 

Huis verkopen Oosterhout

Sweep Makelaardij gaat een stap verder. Doordat we beschikken over bestanden met vrijblijvende zoekers kunnen we deze groep op een effectieve manier benaderen. Daarnaast worden naar nieuwe markten benaderd door professionele marktpartijen. Tijdens het verkoopproces bespreken we regelmatig de gang van zaken en de gehanteerde verkooptactieken. Zo bent u ten alle tijden op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Aandacht is ons motto

Bij Sweep Makelaar is aandacht ons motto. Het kopen of verkopen gaat niet over een nacht ijs en dat beseffen we maar al te goed. Van het regelen van de bezichtigingen tot het opleveren van de woning: we doorlopen het hele traject samen met u. Heeft u vragen of twijfels over bepaalde zaken? Dan zijn wij er om u te voorzien van de juiste informatie en een passend advies. Niets is ons te veel, maar uiteraard doen wij wel alles binnen de regels van de juridische en wettelijke kaders van ons vak. Onze doel is om onze klanten te adviseren, ontzorgen en vooruit te helpen. Want dát is uiteindelijk waar we het voor doen.  
 

Advies van onze makelaar in Oosterhout

We horen graag wat uw wensen zijn. U kunt ook buiten kantoortijden een afspraak maken. Zoals in de avonden en op zaterdagen. Bent u op zoek naar een professionele makelaar in Oosterhout? Sweep makelaardij helpt u graag met deze klus.  Neem gerust contact op voor meer informatie.