Makelaar Made

Sweep Makelaardij helpt u graag bij de verkoop van uw woning in Made. De verkoop moet nauwkeurig en professioneel gebeuren om het succesvol te laten verlopen. Voordat de woning verkocht kan worden is het belangrijk de waarde van het huis te weten. Dit kan worden bepaald door middel van een taxatie. Ook hier helpen we u bij. Vindt u een taxatierapport niet nodig, dan kunt u kiezen voor de gratis waardebepaling. Deze waardebepaling kan niet worden gebruikt voor het aanvragen van een hypotheek, hiervoor heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig.
 

Woning in Made verkopen

Wanneer de waarde van uw woning bekend is wordt er een plan van aanpak gemaakt tijdens een kennismakingsgesprek. Ook wordt de huidige markt besproken. Na dit gesprek wordt er een vrijblijvende verkoopofferte en een verkoop- en marketingplan opgesteld. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u. Op deze manier weet u precies hoe uw woning op de markt wordt gebracht.
 
 
Om uw woning goed aan te kunnen bieden wordt er een professionele verkoopbrochure gemaakt. Door middel van goede foto’s, eventueel in samenwerking met een stylist, wordt de woning professioneel gepresenteerd. De makelaar in Made zorgt ervoor dat de woning goed vindbaar is op Funda.nl maar ook op eigen kanalen. De woning wordt getoond in het woningaanbod op de website.
 

Wij zijn uw sparringpartner

Een woning kopen of verkopen is niet niks. Het is iets dat waarschijnlijk maar eens of enkele keren in uw leven voorkomt. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat u niet precies weet wat hier allemaal bij komt kijken. Kunt u hierin wel wat advies gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een strategie bepalen voor de onderhandelingen? Wij zijn uw sparringpartner! Het opleveren van uw huidige woning? Ook daarin staan wij u graag bij. 
 

Verkoop makelaar in Made

Als actief makelaarskantoor in Made beschikken we over bestanden met vrijblijvende zoekers. Deze worden benaderd om uw woning onder de aandacht te brengen. Daarnaast worden er nieuwe markten aangeboord om de verkoop te stimuleren. Gedurende het verkooptraject houden we u op de hoogte van de gang van zaken en de verkooptactieken. Hierdoor bent u goed op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de verkoop van uw woning. Wij zetten voor u een stap verder om de woning in Made met succes te kunnen verkopen.
 

We helpen u graag verder

Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar een makelaar in Made? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met u op. We helpen u graag met de verkoop van uw woning.