Makelaar Bavel

Wanneer u van plan bent om uw huis te verkopen, komt er veel op u af. Hoe zorgt u voor eventuele kopers? Welke vraagprijs wilt u hanteren en hoeveel kunt u zakken in de prijs mocht dat nodig zijn? U heeft veel vragen, maar niet alle antwoorden. In dat geval kan onze makelaar uit Bavel u begeleiden in het verkooptraject. Wij hebben dit traject namelijk al vele malen gevolgd en kunnen u dus uitstekend van dienst zijn.
 

Uw woning verkopen in Bavel

U wilt uw woning verkopen en bent op zoek naar een makelaar in Bavel. U heeft behoefte aan duidelijkheid en wilt graag weten waar u aan toe bent. Het regelen laat u liever aan iemand anders over, u wilt zich alleen bezighouden met de belangrijke beslissingen die genomen moeten worden bij de verkoop van een huis. Dat vinden wij heel begrijpelijk, daarom bieden wij u graag passende ondersteuning. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, wij hebben namelijk overal aan gedacht.
 

Eerste stappen in het verkooptraject

Het verkopen van een woning is een traject dat uiterste nauwkeurigheid verdiend. Dat begint bij het maken van een overzicht. Wij willen u graag helpen, maar dat kan niet zonder een duidelijk plan van aanpak. Zo regelen wij een professioneel taxatierapport om de waarde van uw woning vast te stellen. We bekijken dan samen met u welke mogelijkheden er zijn om uw uiteindelijke vraagprijs te bepalen. Wanneer dit gedaan is, gaan we uw huis verkoopklaar maken. We zorgen ervoor dat uw huis zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd kan worden aan potentiële kopers. Dit leggen wij dan vast op professionele foto’s, die we beschikbaar stellen op onze website en Funda.nl. Dit vullen we aan met alle relevante gegevens van uw huis, waarbij we een plattegrond van de woning uiteraard niet vergeten.
 

Begeleiding bij verkopen van uw woning

Door onze goede voorbereiding en ons grote netwerk in Bavel, zorgen wij ervoor dat uw woning opgemerkt zal worden door potentiële kopers. Indien u het wenst, is het mogelijk om een verkoopbord voor uw huis te plaatsen. Wij zullen dan als contactpersoon tussen u als verkopende partij en eventuele klanten fungeren. Wanneer we een concrete koper gevonden hebben, zullen wij u ondersteunen bij het onderhandelen met deze partij. Als dit uiteindelijk tot een overdracht leidt, staan wij ook klaar om u in deze laatste fase van het verkooptraject te begeleiden.
 

Laat ons u helpen

Heeft u de hulp van een makelaar in Bavel nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek, want wij zijn benieuwd naar uw wensen en willen u graag vertellen hoe wij u kunnen ondersteunen. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen snel van ons laten horen.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring