Verkoop

Uw huis verkopen?

Uw huis verkopen is een serieuze aangelegenheid. Het verkooptraject begint met het kennismakingsgesprek waarin de verkoopprijs en het plan van aanpak in de huidige markt met u wordt besproken. Nadat er een vrijblijvende verkoopofferte is opgesteld, wordt er in goed overleg met u een verkoop-/marketingplan opgesteld. De optimale presentatie van uw woning is de basis van een succesvolle samenwerking met ons kantoor waaronder we begrijpen:

  • Het samenstellen van een professionele verkoopbrochure
  • Gebruikmakend van goede plattegronden, foto’s en eventueel woningstylisten
  • Een complete aanbieding op www.funda.nl, www.sweepmakelaardij.nl en op onze mobiele website m.sweepmakelaardij.nl
  • Indien gewenst een te koop tuin- of raambord

 


Een goed begin is het halve werk

We beschikken over bestanden met vrijblijvende zoekers die op een effectieve manier worden benaderd. Ook nieuwe markten worden aangeboord. Hierbij worden wij ondersteund door professionele marktpartijen die zorgen voor het maken van een match van relaties en uw aanbod. Wij houden u constant op de hoogte van de gang van zaken en bespreken de te volgen verkooptactieken. Bij mij blijft het dus niet bij de standaard werkzaamheden die ik als NVM-makelaar te bieden heb. Ik ga net dat stukje verder waardoor wij voor u een succesvolle verkoop kunnen realiseren.

Graag maak ik een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan eventueel ook in de avonduren en op zaterdag. We zijn naast Breda onder andere in de volgende regio's actief: Oosterhout, Dongen, Made, Terheijden, Teteringen, Den HoutWagenberg, Dorst, Rijsbergen, Etten-Leur, Bavel, Rijen, Tilburg, Raamsdonkveer en Klundert. Ik kom graag bij u langs!                           

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring