Wie zijn wij?


Sweep Makelaardij, al ruim 17  jaar actief als makelaar in Breda en de regio daaromheen. Denk aan plaatsen als Dongen, Oosterhout, Wagenberg, Made, Teteringen en Terheijden.
 
Wij zijn een gedreven makelaarskantoor met aandacht voor de juiste informatie en uw tijd die het kost om uw nieuwe woning te verkopen of aankopen. Een kantoor  met mensen met aandacht voor al uw vragen, opmerkingen of anderszins. Voor onze klanten nemen wij graag meer dan de gebruikelijke tijd en desgewenst meerdere keren.
 
Onze persoonlijke uitdaging zit in tevreden klanten; zowel onze opdrachtgevers als de kopers van onze woningen. Onze toekomstige opdrachtgevers. Neemt u dus gerust de tijd en stel ons de vragen die in u opkomen. Ook als u twijfelt.
 
Aandacht is ons motto en bepaalt in overwegende mate onze manier van werken. Vanaf de bezichtiging, via de onderhandelingen tot aan de mogelijke oplevering van een verkochte of aangekochte woning. Daar kunt u op ons rekenen, daar mag u om vragen en ons op afrekenen.
 
Ons is niets teveel, maar wel alles binnen de regels van de opdracht en de juridische en wettelijke kaders van ons uitdagende vak. Onze uitdaging is dat onze klanten tevreden zijn en vertrouwen in ons krijgen, hebben en houden; dat geeft ons grote voldoening.
 
Kijk gerust rond op onze site en schroom niet contact op te nemen. Wij staan u graag te woord, ook buiten de gebruikelijke kantooruren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 076-8502865 of buiten kantooruren op 06-53679399 (Peter Sweep).