Mijn favorieten

Makelaar Wagenberg

Er komen veel zaken kijken bij de verkoop van uw woning. Zaken waar u normaal niet over nadenkt en u zich helemaal niet mee bezig wilt houden. Sweep Makelaardij is als makelaar actief in Wagenberg om uw woning succesvol te verkopen. Voordat de verkoop van start kan gaan is het belangrijk de waarde van de woning te weten. Dit kan bepaald worden door middel van een taxatie of gratis waardebepaling. Hierbij kunnen we u goed van dienst zijn. We kunnen op professionele wijze de waarde van uw woning in kaart brengen.


 

Verkopen woning Wagenberg

De verkoop van de woning begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de verkoopprijs, het plan van aanpak en de huidige markt besproken. Na het eerste gesprek wordt een vrijblijvende verkoopofferte opgesteld. We bepalen in overleg met u de juiste verkoop- en marketingstrategie. Om de woning in Wagenberg succesvol te kunnen verkopen is de presentatie van groot belang. Hier is Sweep Makelaardij zich uitermate van bewust. Daarom zorgen we voor professionele foto’s voor in de brochure en op internet. Er kan gekozen worden dit in samenwerking met een woningstyliste op te pakken. Zo wordt de woning goed gepresenteerd voor de verkoop. Als makelaar zorgen we ervoor dat de woning goed zichtbaar is op Funda en onze eigen kanalen. U kunt naast deze zichtbaarheid ook ervoor kiezen een verkoopbord in de tuin of aan het raam te plaatsen.
 

Professionele makelaar in Wagenberg

Als makelaar in Wagenberg beschikken we over verschillende bestanden met huizenzoekers. Deze zoekers worden op effectieve wijze benaderd met het aanbod. Ook wordt er gekeken naar nieuwe markten om uw woning aan te bieden. We werken met professionele marktpartijen samen. Zij zorgen voor het maken van de juiste combinaties van relaties en het aanbod. Wij vinden het belangrijk u goed op de hoogte te houden van de gang van zaken. Daarom bespreken we regelmatig de ontwikkelingen betreft de verkoop en de te volgen verkooptactieken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
 

Wij ontzorgen u graag

Als verkoopmakelaar weten wij dat de verkoop van een huis niet over een nacht ijs gaat. Zowel de koper als de verkoper moeten er goed over nadenken. Daarnaast zal er diverse zaken waarmee u rekening dient te houden bij de verkoop. We kunnen het ons goed voorstellen dat u niet precies weet wat er allemaal moet gebeuren en waar u op moet letten. Daarom is het goed om te weten dat wij u hierbij helpen. Wij ontzorgen u bij het verkoopproces, van A tot Z.
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Sweep Makelaardij zet het stapje extra dat nodig is voor een succesvolle verkoop van uw woning. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning in Wagenberg? Neem dan contact met ons op. We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn.