Mijn favorieten

Makelaar Dongen

Bent u van plan uw woning te verkopen in Dongen? Dan is het verstandig een gesprek aan te gaan met een makelaar. Sweep Makelaardij helpt u graag verder. De verkoop van een woning is een serieuze zaak die nauwkeurig moet gebeuren. Het is belangrijk goed te weten wat de woning waard is. U kunt de woning bij Sweep Makelaardij laten taxeren of een gratis waardebepaling laten doen om een goed beeld te krijgen van de waarde.  
 

Verkoop woning in Dongen

De verkoop van uw woning begint bij Sweep Makelaardij met een kennismakingsgesprek. Hierin wordt het plan van aanpak en de verkoopprijs besproken. Ook wordt er een beeld geschetst van de huidige markt. Na dit gesprek wordt een vrijblijvende verkoopofferte gemaakt. Er wordt met u besproken hoe het verkoop- en marketingplan wordt opgesteld. Zo heeft u een duidelijk beeld hoe de verkoop van uw woning wordt opgepakt.
 

 

Verkoop makelaar in Dongen

De presentatie van de woning in Dongen is erg belangrijk bij het succes van de verkoop. Er wordt een professionele brochure gemaakt met mooie foto’s en een duidelijke plattegrond. Wij zorgen ervoor dat uw woning goed wordt gepresenteerd op verschillende verkoopkanalen. Als makelaar in Dongen hebben we bestanden in beheer met vrijblijvende zoekers. Deze zoekers worden op effectieve wijze benaderd. Daarnaast worden we ondersteunt door professionele marktpartijen. Deze partijen zorgen ervoor dat nieuwe markten worden aangeboord om uw woning te verkopen. Om de woning extra op te laten vallen kunt u ervoor kiezen een verkoopbord in de tuin of aan het raam te plaatsen.

Tijdens het verkooptraject hebben we regelmatig contact met u om de verkoop te bespreken. Op deze manier bent u goed op de hoogte van de gang van zaken en de verkooptactieken die worden gehandhaafd. Sweep Makelaardij gaat voor u net dat stapje verder dan een standaard NVM-makelaar. Hierdoor kunnen we een succesvolle verkoop van uw woning in Dongen realiseren. We horen graag wat uw wensen zijn en welke zorgen we uit handen kunnen nemen. Neem gerust vrijblijvend contact op.