Makelaar Breda

Charles Nagelkerke is jouw deskundige makelaar in Breda en omstreken. Ik help jou graag met 100% passie voor het vak bij de verkoop, aankoop en taxatie van jouw woning. Als makelaar in Breda zet ik mijn enthousiasme in en ondersteun ik jou bij de verkoop of aankoop van een woning. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

9.3
Gemiddeld o.b.v. 144 reviews!

De beste makelaar in Breda en omstreken

Als lokale makelaar in Breda heb ik een passie voor het vinden van woningen die perfect passen bij jouw levensstijl. Ik begrijp dat het zoeken naar de perfecte woning als een speld in een hooiberg kan voelen. Met mijn passie voor het vak en kennis van de huidige markt, sta ik graag voor je klaar.

Of je nu starter bent, voor het eerst gaat samenwonen of een gezellig huis zoekt voor jouw gezin: ik help jou graag bij het vinden of verkopen van jouw woning. Met mijn persoonlijke benadering en expertise zorg ik voor een soepel verkoop- of kooptraject waar jouw wensen centraal staan.

9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

10

Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06

10

Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01

10

Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28

10

Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30

10

Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Jouw ervaren
NVM makelaar in Breda

De huidige markt vraagt om een aanpak van een kenner. Als deskundige in de vastgoedmarkt help ik jou als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of met de taxatie van een woning. Ook kun je bij mij terecht voor een gratis waardebepaling.

Als makelaar in Breda ben ik namelijk aangesloten bij de NVM: de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Met mij als ervaren NVM makelaar in Breda bespaar je tijd en kun je vertrouwen op deskundig advies op maat. Neem gerust een kijkje in ons woningaanbod.

Persoonlijke aanpak en deskundigheid

Als makelaar in Breda zet ik mij 100% in voor jou als klant, zowel bij het aankoop- als het verkoopproces. Met mijn persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat jij met vertrouwen het traject ingaat. Ik neem graag alle zorgen uit handen, zodat we het beste resultaat behalen. Met mijn deskundigheid en enthousiasme kun je te allen tijde op mij rekenen.

Saskia
Charles

Neem vandaag nog contact op met Charles Nagelkerke

Laat mij je helpen bij de verkoop of aankoop van jouw woning. Neem gerust contact op met mij. Jouw wensen staan centraal en ik bied jou graag persoonlijke en professionele begeleiding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag bij je langs voor advies op maat!

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: Invalid site key.